Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (2.96 secunde)
Dna Mihaela Cornelia ZATREANU, dermatocosmetolog, specialist in MEZOTERAPIE Dr. Ana Maria Oproiu, medic specialist in chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva Dna Alina URSACHI, specialist optometrist, managerul URS Optica De ce aceste conferinte?
De asemenea, puteai gasi aici si cartile "40 de minute sub anestezie" semnata de Bianaca Ene (pacienta) si "a-casa - despre copii, iubire si culoare" de Mihaela Schiopu (Asociatia P.A.V.E.L.).
Conturile in Euro si Ron au fost deschise de sora ei: Dobrinoiu Ecaterina Mihaela", a scris disperata tanara pe contul de socializare.
Acei 'fluturi in stomac' dispar in ceva timp, dar se instaleaza un tip de dragoste mai 'asezata', mai rationala. Aceasta din urma cred ca poate fi vesnica." - Mihaela, 23 de ani.
Desi procentul nu este mare, boala si tratamentul pot avea un impact grav (...) acest cancer avand de cele mai multe ori caracter mutilant, explica intr-un interviu acordat ziare.com doctorul stomatolog Mihaela Radulescu.
Mihaela Bucurenci ; Telefon: (+40) 744612174; E-mail: [email protected] Mai multe informatii despre cancerul la copil si despre Coalitie pot fi gasite pe pagina de web www.cancerlacopil.ro
Radu Restivan, maratonist, Mihaela Costin, consilier nutrițional, s Diana Vasiliu, terapeut acreditat in metoda Allen Carr's Easyway. Peste 180 de angajati s-au inscris in program, dornici sa faca o schimbare in bine in viata lor.
Muschiul, feriga, planetele la ghiveci din aranjament, plantele suculente, bustenii si florile au fost alese pentru a te transpune intr-o padure feerica cu zane, parfum crud de primavara, viata si natura, ne-a marturist Mihaela Gunta.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
Alaturi de mine vor mai fi dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, pregatite sa raspunda intrebarilor publicului.
Gazdele evenimentului vor fi Doamna Mihaela Geoana, Presedintele Fundatiei Renasterea, si Domnul Corneliu Florin Buicu, Presedintele Comisiei de Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor.
Open Sky Yoga inseamna o sesiune de o ora si jumatate de Vinyasa Yoga cu Rezan, profesor la Bodhi Yoga si un dialog despre un stil de viata sanatos cu Mihaela Brailescu, bucatar si consilier de nutritie holistica.
Dana Mihaela Pop: - Din punct de vedere stiintific, aceasta carte este foarte bine structurata si trateaza subiecte disputate, uneori controversate, de actualitate, cum ar fi:
Dintre acestea, cele mai intalnite nume sunt Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela. Publicatiile nationale online www.estiri.ro si www.einformartii.ro ureaza celor care isi serbeaza onomastica de Sfintii Mihail si Gavriil sa aiba parte de bucurie, sanatate si impliniri.La multi ani!
Gheorghe Mihaela) In luna martie unele zodii vor avea noroc in dragoste, in timp ce altele ar putea intampina unele dificultati.
- Horatiu Malaele Pe langa Mihai BENDEAC, din distributia comediei mai fac parte si Mihaela TELEOLEACA, Dragos HULUBA, Delia NARTEA, Serban GEORGEVICI, Marius DOBROGEANU/ Gheorghe DANAILA si Eugen RACOTI.
Mihaela Gheorghe) In prima zi de Paste exista unele traditii, obiceiuri si superstitii. Mai jos le vei gasi pe cele mai importante dintre ele.
Bratu Mihaela Daniela a plecat de acasa in data de 12 aprilie, in jurul orei 17:30. Ea le-a spus parintilor ca merge la o colega de clasa si ca se intoarce repede.
Ora 10.30 - Inregistrarea participantilor Ora 11.00 - Sala Panoramic 1 - Inceperea lucrarilor Salutul organizatorilor Maria Luisa Lapresa, Prim Secretar, Seful Biroului Economico-Comercial al Ambasadei Italiei la Bucuresti Luca Gentile, Directorul ICE - Agentia Bucuresti Mihaela Andriescu, Business Development Manager KeysFin, Industria de Beauty & Care din Romania Scurta prezentare a firmelor italiene participante.
google-analytics.com